Yeni Edremit Hükümet Konağı Hizmete Açıldı « Balıkesir Haber Ajansı

16 Eylül 2024 - 22:00

Yeni Edremit Hükümet Konağı Hizmete Açıldı

Yeni Edremit Hükümet Konağı Hizmete Açıldı
Son Güncelleme :

06 Eylül 2024 - 0:00

Edremit ilçesinde uzun süredir beklenen önemli kamu yatırımlarından biri olan “Yeni Edremit Hükümet Konağı”, 18 Mart 2024 tarihi itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı. Yeni binada kamu hizmetleri artık tek noktadan sunulacak. Edremit Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte, kirada bulunan birçok kamu kurumu da bu çatı altında birleştirildi ve bu durum vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yaklaşık 100 yıldır Edremit Hükümet Konağı olarak hizmet veren Camivasat Mahallesindeki tarihi bina, yeni hükümet konağının açılmasıyla birlikte boşaltıldı. Boşaltılan bina, tasarruf tedbirleri kapsamında Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası olarak değerlendirildi ve faaliyete geçti.

Uzun yıllar Karagözoğlu İlkokulu ek hizmet binasında hizmet veren Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 09 Eylül tarihinde, 12 derslikli Karagözoğlu İlkokulu öğrencilerine kapılarını açacak. Bu süreçte yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ile birlikte eğitim binasını ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Ziyaret sırasında, okulun yeniden düzenlenmesi için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra tarihi binada hizmet sunmaya başlayan Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Kaymakam Odabaş, binanın eğitim hizmetlerine sağlayacağı katkılar ve yapılan düzenlemeler hakkında bilgiler aldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.