Vali İsmail Ustaoğlu’nun Muhtarlarla Yaptığı Görüşmeler Devam Ediyor « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 03:56

Vali İsmail Ustaoğlu’nun Muhtarlarla Yaptığı Görüşmeler Devam Ediyor

Vali İsmail Ustaoğlu’nun Muhtarlarla Yaptığı Görüşmeler Devam Ediyor
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2024 - 0:00

Vali İsmail Ustaoğlu, mahalle muhtarları ile bir araya geldiği programlarına hız kesmeden devam ediyor. Yanında İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan ve İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit ile birlikte Balya ve İvrindi ilçelerinde süren programlarda ilk olarak Balya’da vatandaşlarla buluştu. Balya Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, açılış konuşmasını Balya Kaymakam Vekili İrem Ayşegül Çetin yaptı ve mevcut çalışmalar hakkında bilgi verdi. Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, ilçede sürdürülen projelere muhtarlarla işbirliği içinde devam edeceklerini belirtti. Toplantıda emniyet ve jandarma faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Vali Ustaoğlu, programına İvrindi ilçesini ziyaretle devam etti. İvrindi Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki toplantıda, açılış konuşmasını İvrindi Kaymakamı Umut Pazarcı gerçekleştirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, muhtarlarla işbirliği içinde vatandaşa hizmet götürmeye devam edeceklerini ifade etti. Emniyet ve jandarma tarafından ilçede yürütülen projeler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantılar sonunda değerlendirmelerde bulunan Vali İsmail Ustaoğlu, muhtarların kamu görevlisi gibi çalışmasının önemine değindi. Muhtarların, vatandaşla devlet arasında köprü olduğuna vurgu yapan Ustaoğlu, huzur ve güvenin temin edilmesinde muhtarların emniyet ve jandarma ile işbirliğinin önemini hatırlattı. Ustaoğlu, ilçelerdeki toplantılar sayesinde mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını belirtti. Mahallelerin sorunlarından haberdar olmalarını ve hızlı bir şekilde iletilmesini vurgulayan Ustaoğlu, “Kurumlarımızla istişare halinde olmanız, vatandaşımızın huzur ve güveninin sağlanmasında büyük önem taşıyor,” dedi.

Uyuşturucuyla mücadele konusuna da değinen Vali Ustaoğlu, başarılı operasyonların devam ettiğini belirtti. Uyuşturucuya karşı mücadelede muhtarların önemli bir rol oynadığını ifade eden Ustaoğlu, “Ailelerimizin ve sizin bu konudaki hassasiyeti, duyarlılığı ve hızlı iletişimi sayesinde başarılı sonuçlar almaya devam edeceğiz,” dedi. Yaz mevsiminde anız yakılmasından kaynaklanan yangınlar konusunda farkındalığın arttırılması gerektiğini hatırlatan Ustaoğlu, alınan kararları muhtarların yakından takip etmesini ve vatandaşları uyarmalarını istedi. Muhtarların mahallelerinde yardıma muhtaç vatandaşları tespit edip ilgili kurumlara bilgi vermeleri gerektiğini dile getirdi.

Görevlerine yeni seçilen muhtarlara hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Ustaoğlu, devam eden muhtarlara da çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.