Vali İsmail Ustaoğlu Balıkesir’deki Trafik Denetimine Katıldı « Balıkesir Haber Ajansı

23 Ekim 2024 - 11:14

Vali İsmail Ustaoğlu Balıkesir’deki Trafik Denetimine Katıldı

Vali İsmail Ustaoğlu Balıkesir’deki Trafik Denetimine Katıldı
Son Güncelleme :

15 Haziran 2024 - 0:00

Vali İsmail Ustaoğlu, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü trafik denetimine destek verdi.

Balıkesir-Bursa yolunda bulunan Değirmen Boğazı Yol Kontrol Uygulama Noktasında yapılan uygulamaya Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Jandarma Komutanı Tümg. Nurettin Alkan ve İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit de katıldı. Trafik polisleri ve jandarma trafik ekiplerinin yer aldığı denetimde, sürücülere uyarılarda bulunuldu.

Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler, araçlardaki çocuklara düdük, oyuncak ve araç sürücüleri ile yolculara kolonya gibi çeşitli hediyeler verdi.

Vali Ustaoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada sürücülerin hız sınırlarına riayet etmelerini, araçtaki herkesin emniyet kemerlerini takmasını, cep telefonu kullanmamalarını ve uygun aralıklarla mola vererek seyahat etmelerini istediğini belirtti. Balıkesir’de görevli emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerinin bayram süresince toplamda 4 bin 831 personel ile halkın güvenliği ve huzuru için görev yapacağını dile getirdi.

Vali Ustaoğlu, konuşmasını bitirirken vatandaşların Kurban Bayramını kutlayarak, tüm İslam alemine sağlıklı ve huzurlu bir bayram diledi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.