
Kurtuluş Savaşı’nın Başlangıç Noktasında Buluşma
Samsun, Kurtuluş Savaşı’na giden ilk adımların atıldığı şehir olarak tarihe geçmiştir. Bu anlamlı coğrafyada, 13 Nisan Pazar günü bir araya gelerek milli mücadele ruhunu yeniden canlandıracak bir toplantı düzenlenecek. Toplantının amacı, millet iradesine sırt dönenlere karşı kararlılık göstermek ve destek vermek olarak belirtiliyor.
Ekrem Başkan’a Destek Çağrısı
Toplantıda, Ekrem Başkan’ın Cumhurbaşkanı yapılması için destek çağrısında bulunulacak. Düzenleyenler, bu mücadelenin Samsun’da başlayıp Türkiye’nin dört bir yanında büyüyeceğini vurguluyorlar. Milletin iradesinin sandıkta korunması ve demokrasinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
Toplantı Detayları
* Tarih: 13 Nisan Pazar
* Yer: Samsun Cumhuriyet Meydanı
* Saat: 14:00
Bu toplantının, geçmişte milletin bağımsızlığı için atılan adımlara bir gönderme olduğu ve günümüzdeki siyasi süreçlerde demokrasinin önemini vurguladığı belirtiliyor. Toplantıya katılarak ilk adım atmak isteyen vatandaşlar, Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda buluşacak. Bu etkinlik, siyasi arenada milletin sesinin duyurulması için önemli bir platform olarak görülüyor.