Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Buket Karataş Aslan’dan Lazer Uygulamalarının Önemi « Balıkesir Haber Ajansı

18 Ekim 2024 - 09:21

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Buket Karataş Aslan’dan Lazer Uygulamalarının Önemi

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Buket Karataş Aslan’dan Lazer Uygulamalarının Önemi
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 2:33

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Buket Karataş Aslan, jinekolojide lazer uygulamalarının önemini ve faydalarını aktardı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Aslan, lazerin, kadın sağlığı alanında sağladığı avantajları ve nasıl kullanıldığını da detaylarıyla ifade etti.

Lazerin Kullanım Alanları

Op. Dr. Aslan, jinekoloji pratiğinde lazerin, genital bölge estetiği, idrar kaçırma sorunları gibi pek çok alanda etkin bir çözüm sunduğunu belirtirken, uygulamanın daha az invazif bir yöntem olduğunu vurguladı. Genital bölgede kararma ve estetik kaygılar için de lazerin oldukça etkili olduğunu dile getirdi.

Tedavi Süreci ve Avantajları

Lazer tedavisinin hızlı iyileşme sürecine ve minimum yan etkiye sahip olduğunu belirten Dr. Aslan, bu yöntemin hem fiziksel hem de psikolojik olarak hastalara sağladığı olumlu etkilerden bahsetti. Özellikle kadınların genital bölge sağlığında yaşadığı rahatsızlıkların tedavisinde önemli bir rol oynadığını ifade eden Aslan, hasta memnuniyetinin de oldukça yüksek olduğunu aktardı.

Kadın sağlığına dair farkındalığın artırılması ve bu tür modern tedavi yöntemlerinin yaygınlaştırılması gerektiğini vurgulayan Dr. Aslan, kadınların sağlıklarıyla ilgili sorunları gizlemek yerine uzmanlarla açıkça paylaşmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.