Edremit’te 2024-2025 Eğitim Yılı Güvenliği İçin İş Birliği Toplantısı Düzenlendi « Balıkesir Haber Ajansı

16 Eylül 2024 - 22:06

Edremit’te 2024-2025 Eğitim Yılı Güvenliği İçin İş Birliği Toplantısı Düzenlendi

Edremit’te 2024-2025 Eğitim Yılı Güvenliği İçin İş Birliği Toplantısı Düzenlendi
Son Güncelleme :

06 Eylül 2024 - 0:00

Edremit ilçesinde 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının güvenliği için koruyucu ve önleyici hizmetlerin artırılmasına yönelik bir iş birliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Ahmet Odabaş başkanlık yaptı.

Güre Afrodit Termal Otel’de gerçekleştirilen Okul Güvenlik Tedbirleri Değerlendirme Toplantısına Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Özdemir, Sahil Güvenlik Akçay Kolluk Destek Tim Amiri Murat Dede, Edremit Belediye Başkan Yardımcıları, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda 2024-2025 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi, çocukların ve gençlerin suç ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması, mevcut güvenlik ve emniyet tedbirlerinin artırılması, trafik güvenliğine ilişkin önlemler ile okulların bakım, onarım ve bahçe düzenlemelerine ilişkin konular değerlendirildi.

Kaymakam Odabaş, toplantıda yaptığı konuşmada, “Eğitim, ilçemizde önem verdiğimiz konuların başında gelmektedir. Okullarımızın güvenliğinin yanı sıra geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenli, huzurlu, başarılı bir eğitim ve öğretim yılı geçirmesi için kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.” diyerek toplantının önemine vurgu yaptı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.