Edremit Kaymakamı Şehit Ailelerini ve Gazileri Ziyaret Etti « Balıkesir Haber Ajansı

19 Eylül 2024 - 04:28

Edremit Kaymakamı Şehit Ailelerini ve Gazileri Ziyaret Etti

Edremit Kaymakamı Şehit Ailelerini ve Gazileri Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

15 Haziran 2024 - 0:00

20 views

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, eşi Ayşe Odabaş ile birlikte Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Kaymakam Odabaş, ilçede ikamet eden şehit aileleri ve gazileri yalnız bırakmadı ve bayramlarını tebrik etti.

Bu kapsamda öncelikle Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın babası Ahmet Aydın’ı evinde ziyaret eden Kaymakam Odabaş, daha sonra 95 yaşındaki Kore Gazisi Hasan Yokuş’u ve Şehit Fatih Kaban’ın annesi Safiye Kaban’ı evlerinde ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Kaymakam Odabaş, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek hâllerini sorup ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Odabaş, ziyaretlerde şu sözleri dile getirdi: “Sizler devletimizin, milletimizin emanetisiniz. Devlet olarak şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Kapımız ve telefonumuz 24 saat sizlere açıktır.”

Kaymakam Odabaş’ın ziyaretlerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Elif Çakır ve Edremit Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Bayram Karayel de eşlik etti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.