Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş Başkanlığında Turizm İşletmeleri Toplantısı « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 03:52

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş Başkanlığında Turizm İşletmeleri Toplantısı

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş Başkanlığında Turizm İşletmeleri Toplantısı
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2024 - 0:00

Edremit’te, 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu kapsamında açılan konaklama ve plaj işletmeleri ile turizm amaçlı kiralanan günübirlik konutların ruhsatlandırılması ve denetlenmesi amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında gerçekleştirilen bu toplantı, Kaymakamlık Makamında yapıldı.

Toplantıya, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer, İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri ve ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda, ilçe genelinde faaliyet gösteren konaklama, plaj işletmeleri ve günübirlik kiralanan turizm konutlarının mevzuata uygun olarak denetlenmesi konusu ele alındı. Ruhsatsız ve kaçak yapıların ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Kaymakam Odabaş, “Vatandaşların ilçemizdeki turizm tesislerinde güvenli bir şekilde konaklaması amacıyla denetimlerimizi sıklaştırarak halkın sahillere ve plajlara rahat bir şekilde ulaşmasını sağlamaya yönelik çalışmalar yürütüyoruz” diyerek denetimlerin süreceğini belirtti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.