DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Başarıyla Sonuçlandı « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 11:28

DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Başarıyla Sonuçlandı

DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Başarıyla Sonuçlandı
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 9:25

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ Terör Örgütü’ne yönelik bir dizi operasyonun başarıyla gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyon “BOZDOĞAN-48” adı altında 16 ilde yürütüldü ve bu operasyonlar sonucunda birçok şüpheli yakalandı. Yetkililer, çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile birçok dijital materyale el koydu.


Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlükleri tarafından Ankara, Antalya, Aydın, Düzce, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Sakarya ve Şanlıurfa’da operasyonlar düzenlendi. Ali Yerlikaya, teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacaklarını belirterek, son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadele edeceklerini vurguladı. “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek,” dedi.


Operasyonlarda görev alan polisleri tebrik eden Yerlikaya, “Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle,” diyerek kahraman polislerin başarısını kutladı.


Kaynak: İçişleri Bakanlığı

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.