CHP Karesi İlçe Başkanı Esnafla Buluştu
CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen, ilçe yöneticileriyle birlikte Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette CHP temsilcilerine, Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Mehmet Kuşçu da eşlik etti.
Artan Kira Fiyatları ve Hammadde Maliyetleri
Sanayi esnafının en önemli sorunları arasında artan kira fiyatları ve yüksek hammadde maliyetleri yer alıyor. Ziyarette, bu sorunların çözümü için atılabilecek adımlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Yerinde Tespit ve Çözüm Arayışları
Yerel esnafın yaşadığı ekonomik zorluklar üzerine detaylı görüşmeler yapılırken, Erişen ve beraberindeki heyet, sanayi esnafına destek sağlama konusunda kararlı olduklarını dile getirdi.
- Esnafın kira maliyetleri
- Hammadde fiyatları
- Ekonomik belirsizlikler
Güçlü Üretim ve İstihdam İçin Destek
CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen, “Ekonominin bel kemiği olan esnafımızın ihtiyaçlarını takip ediyoruz. Güçlü bir üretim ve istihdam için çalışmaya devam edeceğiz. Esnafımızın her zaman yanındayız.” dedi.
#CHP #Karesi #SanayiEsnafı #Ekonomi #EsnafDestek