Burhaniye’de Kadınlar Buluşması: Talepler Dinlendi, Çözümler Üretildi « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 13:39

Burhaniye’de Kadınlar Buluşması: Talepler Dinlendi, Çözümler Üretildi

Burhaniye’de Kadınlar Buluşması: Talepler Dinlendi, Çözümler Üretildi
Son Güncelleme :

02 Temmuz 2024 - 17:28

Burhaniye Belediyesi, kadın vatandaşlarının taleplerini dinlemek ve belediye hizmetleri hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Etkinlik, Hacıahmet Mahallesi’ndeki Necdet Tosun Parkı’nda gerçekleşti.

Toplantıya, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Hukuk İşleri Müdürü Av. Ayşe İnce Gündüz, Muhtarlık İşleri Müdürü Zehra Yüce, psikolojik danışmanlar Deniz Akcan Orcan ve Zerya Demir ile Hacıahmet Mahallesi Muhtarı Engin Menemen, Yunus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akbaş ve çok sayıda kadın vatandaş katıldı.

Toplantı boyunca, belediyenin sunduğu sosyal hizmetler, sağlık, eğitim ve altyapı projeleri detaylı bir şekilde anlatıldı. Aynı zamanda, kadınların beklentileri ve talepleri dinlenerek not alındı. Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, “Kadınlar, aile içerisinde çocuklar üzerinde önemli bir rol modele sahiptir. Kadınlarımızın sesini dinlemek, onların ihtiyaçlarına yönelik daha etkili çözümler üretmemizi sağlıyor. Bu tür buluşmalar, vatandaşlarımızın beklentilerini ve taleplerini doğrudan öğrenmemiz açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Buluşma, karşılıklı görüş alışverişi ve soru-cevap bölümü ile sona erdi. Katılımcı kadınlar, belediye yetkililerine teşekkür ederek, taleplerinin dikkate alınmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu etkinlik, Burhaniye Belediyesi’nin kadın vatandaşlarıyla daha etkili bir iletişim kurma ve onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretme hedefinin bir parçası olarak gerçekleştirildi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.