Burhaniye Kitap Fuarı 5. Kez Kapılarını Açıyor « Balıkesir Haber Ajansı

18 Ekim 2024 - 13:15

Burhaniye Kitap Fuarı 5. Kez Kapılarını Açıyor

Burhaniye Kitap Fuarı 5. Kez Kapılarını Açıyor
Son Güncelleme :

26 Haziran 2024 - 10:41

42 views

Burhaniye Belediyesi, bu yıl 24-28 Temmuz tarihlerinde beşincisi düzenlenecek olan Burhaniye Kitap Fuarı’na ev sahipliği yapacak.

Ören Meydanı’nda gerçekleşecek olan fuar, edebiyat ve sanat dünyasından birçok ismi ağırlayacak.

Başkan Ali Kemal Deveciler’in öncülüğünde düzenlenen etkinlik, sanatseverleri ve kitap tutkunlarını bir araya getirerek edebiyatı tiyatro, sinema ve müzikle buluşturmayı hedefliyor.

“Bin Yıllık Tarihten Bin Yıllık Kitaba” temasıyla öne çıkan bu yılki fuar, zengin programı ile dikkat çekiyor.

Fuarda, çeşitli yayınevleri ve yazarların katılımıyla Ören Meydanı’nda söyleşiler ve dinletiler düzenlenecek, aynı zamanda İskele Meydanı’nda farklı etkinlikler yer alacak.

Ayrıca, Ören Amfi’de tiyatro gösterimleri ve Öğretmenler Mahallesi Özgürlük Parkı’nda açık hava sinemaları da sanatseverlere keyifli anlar yaşatacak.

Ören sahilinde düzenlenecek olan gençlik konseriyle, beş gün boyunca Burhaniye’de sanat dolu anlar yaşanacak.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, etkinliğin her yıl daha fazla kitleye ulaştığını belirtirken, “Fuarımız artık Türkiye’de tanınan ve markalaşan bir etkinlik oldu. Turistler, tatil planlarını fuar ve festival tarihlerimize göre yapıyor. Burhaniye’nin sanat ve edebiyatla anılması bizim için çok önemli. Bu başarıyı her yıl daha geniş kitlelere ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz,” açıklamalarında bulundu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.