BALIKESİR’DE PEŞ PEŞE ÇIKAN YANGINLARA MÜDAHALE ÇALIŞMALARI AÇIKLANDI « Balıkesir Haber Ajansı

19 Ekim 2024 - 07:44

BALIKESİR’DE PEŞ PEŞE ÇIKAN YANGINLARA MÜDAHALE ÇALIŞMALARI AÇIKLANDI

BALIKESİR’DE PEŞ PEŞE ÇIKAN YANGINLARA MÜDAHALE ÇALIŞMALARI AÇIKLANDI
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2024 - 0:38

Ahmet Akın, Balıkesir’de çıkan yangınlarla ilgili yaptıkları çalışmaları açıkladı. Balıkesir’de peş peşe meydana gelen yangınlar nedeniyle tüm ekiplerin ve imkanların seferber edildiğini belirtti.

Yangının özellikle Altıeylül bölgesini etkilediğini ifade eden Akın, Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki yangınlara yedi itfaiye aracı, iki hizmet aracı, bir su ikmal aracı, bir dozer ve 37 itfaiye personeliyle müdahale edildiğini ve yangınların kontrol altına alındığını belirtti. Bölgede yangın soğutma çalışmalarının devam ettiğini de ekledi.

Ayrıca, Altıeylül Cinge Mahallesi’nde meydana gelen orman yangınına iki itfaiye aracı, bir su ikmal aracı, bir dozer ve sekiz personelin sevk edildiğini ve yangına müdahale çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Altıeylül Dereçiftlik ve Karamanlar Mahalleleri’nde çıkan orman yangınlarına ise 49 personel ve 20 araçla müdahale ettiklerini belirtti. Acil bir durum olarak Karamanlar Mahallesi’ne tahliye amaçlı 15 otobüs yönlendirildiğini ifade etti.

Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Ahmet Akın, kahramanca mücadele eden itfaiye personeline ve tüm ekiplere teşekkürlerini sundu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.