
Balıkesir’de Acı Kayıp
Balıkesir‘de görevli bir polis memurunun, görevi esnasında geçirdiği rahatsızlık sonucu şehit düştüğü haberi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın tarafından duyuruldu. Şehit Polis Memuru Esat Koyuncu için başsağlığı mesajı yayımlayan Başkan Akın, milletin başının sağ olduğunu belirtti.
Şehidin Kimliği ve Görev Detayları
Esat Koyuncu’nun şehit düşmesi, Balıkesir emniyet teşkilatı ve tüm Türkiye’de derin üzüntüye neden oldu. Şehit polis memurunun görevi sırasında yaşadığı sağlık sorunu henüz tam olarak açıklanmadı. Olayla ilgili başlatılan tahkibat sürdürülüyor.
Başsağlığı Mesajları
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın, yaptığı açıklamada, “Görevi esnasında geçirdiği rahatsızlık sonucu şehit olan Polis Memuru Esat Koyuncu’ya Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.
- Şehidin ailesine taziye ziyaretleri gerçekleştirilmesi bekleniyor.
- Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, şehit için anma töreni düzenlemeyi planlıyor.
- Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Esat Koyuncu‘nun cenazesinin ne zaman ve nerede toprağa verileceğine dair bilgiler henüz açıklanmadı. Şehidin ani ölümü, özellikle meslektaşları tarafından büyük bir şokla karşılandı.