Balıkesir Üniversitesi’nde Coşku Dolu 2024 Mezuniyet Töreni « Balıkesir Haber Ajansı

16 Eylül 2024 - 18:13

Balıkesir Üniversitesi’nde Coşku Dolu 2024 Mezuniyet Töreni

Balıkesir Üniversitesi’nde Coşku Dolu 2024 Mezuniyet Töreni
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2024 - 23:24

Balıkesir Üniversitesi 2024 yılı mezuniyet törenlerinin yedinci aşaması, büyük bir sevinç, heyecan, coşku ve gururla tamamlandı.

Bugün üniversite kampüsünde gerçekleştirilen törene, öğrenci velileri, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı. Mezuniyet, sabah saatlerinde kampüsün ana tören alanında başladı ve akşam saatlerine kadar sürdü.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan, törende yaptığı konuşmada öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi ve üniversitenin geleceğin liderlerini yetiştirmeye devam edeceğini belirtti. “Sizler bizim gurur kaynağımızsınız. Burada aldığınız eğitimle ülkemizin geleceğinde önemli bir rol oynayacağınıza inanıyorum” diyerek öğrencilere seslendi.

Tören, öğrencilerin alandaki geçit töreni ve diplomalarını almalarıyla devam etti. Öğrenciler, ailelerinin ve arkadaşlarının alkışları arasında sahneye çıkarak diplomalarını aldılar. Mezuniyet sonrasında ise kampüs bahçesinde düzenlenen kokteyl ile kutlamalar sürdü.

Mezuniyet törenine katılan öğrenciler, mikrofon uzatıldığında duygularını paylaşırken, eğitim süreçlerinin zorlu ama öğretici geçtiğini ifade ettiler. Aileler ise çocuklarının bu önemli gününde yanlarında olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Balıkesir Üniversitesi’nin 2024 mezuniyet törenlerinin yedinci bölümü, katılımcılar ve mezunlar açısından unutulmaz anılarla dolu bir gün oldu. Tören, geleceğe umutla bakan mezunların fotoğraflarıyla birlikte sona erdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.