Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Orman Yangınlarıyla Mücadele « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 23:33

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Orman Yangınlarıyla Mücadele

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Orman Yangınlarıyla Mücadele
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2024 - 0:28

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal bölgelerinde çıkan orman yangınları ekiplerin başarılı müdahaleleriyle kontrol altına alındı. Sındırgı, Bigadiç, Burhaniye ve Altıeylül ilçelerinde yıldırım düşmesi sonucunda başlayan yangınlara hızlı bir şekilde müdahale edildiği bildirildi. Yangınların söndürülmesine katkı sağlayan tüm ekiplere teşekkür eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, yangınların daha büyük felaketlere yol açmadan kontrol altına alındığını belirtti.

Yangınların çıkış nedeni olarak yıldırım düşmesi gösterilirken, olayın ardından ekiplerin hızlı ve etkili çalışmasıyla yangınlar kısa sürede söndürüldü ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Ahmet Akın, yaptığı açıklamada: “Ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde orman yangınları kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Tüm müdahale ekiplerine teşekkür ediyorum,” dedi.

Bu tür olayların tekrarlanmaması adına gerekli önlemlerin alınacağını belirten Akın, afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmanın önemini vurguladı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.