Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’ndan Online Satış Mağazası « Balıkesir Haber Ajansı

21 Ekim 2024 - 00:55

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’ndan Online Satış Mağazası

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’ndan Online Satış Mağazası
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2024 - 19:20

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve eşi Arbil, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BALMEK) bünyesindeki çalışmaları inceledi. Başkan Akın ve eşi, kursiyerlerin el emeği ürünlerinin sergilendiği etkinliğe katıldı.

Balıkesir’in kültürel değerlerini yansıtan ürünler, artık bir online satış mağazası üzerinden de satışa sunuluyor. BALMEK kursiyerleri, el emeği ürünlerini ekonomik kazanca dönüştürebilmek için bu online mağaza sayesinde daha geniş kitlelere ulaşma imkanı bulacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şehrimizin kültürel değerlerini taşıyan ürünlerin satışını gerçekleştirmek ve kursiyerlerimizin emeklerini kazanca dönüştürmelerine destek olmak için bu online mağazayı açtık. Balıkesir’in zengin kültürünü ve el emeği ürünlerini daha fazla insana ulaştırmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu girişim ile BALMEK kursiyerleri, el emeği ürünlerini daha fazla kişiye tanıtma ve satışını gerçekleştirme imkanı bulacaklar. Online mağaza, Balıkesir’in kültürel mirasını taşıyan ve yerel halkın emeğiyle ortaya çıkan ürünlere ev sahipliği yapacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu projeyi hayata geçirerek, BALMEK kursiyerlerinin el emeği ürünlerini desteklemeye ve Balıkesir’in kültürel zenginliklerini daha geniş kitlelere tanıtmaya devam ediyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.