Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Aromaterapi Festivali « Balıkesir Haber Ajansı

19 Ekim 2024 - 01:23

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Aromaterapi Festivali

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Aromaterapi Festivali
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2024 - 18:29

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aromaterapi Festivali, bitkilerin mucizevi dünyasını tarih ve kültürle buluşturarak tüm zengin içerikleri ve neşesiyle devam ediyor.

Düzenlenen etkinlikte, aromaterapinin sağlık üzerindeki etkileri, kullanım alanları ve tarihçesi gibi konular ele alınıyor. Festivalde ayrıca, katılımcılara bitkilerin doğru kullanımı ve faydaları hakkında eğitimler veriliyor. Büyük ilgi gören bu etkinlik, bitkilerin doğallığını ve şifa gücünü keşfetmek isteyenleri bir araya getiriyor.

Festivalin, şehirdeki sosyal ve kültürel yaşamı canlandırdığı belirtiliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Toplumumuza doğanın sunduğu sağlık ve huzur kaynaklarını tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Organizasyonun düzenlenme amacı, doğanın sunduğu zenginlikleri tanıtmak ve halkın bilinç düzeyini artırmak olarak ifade edildi. Aromaterapi Festivali, vatandaşlara hem keyifli anlar yaşatıyor hem de doğal sağlık yöntemlerini tanıtıyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.