Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın’dan Atatürk Vurgusu: “Cumhuriyet Değerleriyle İlerleyeceğiz” « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 01:31

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın’dan Atatürk Vurgusu: “Cumhuriyet Değerleriyle İlerleyeceğiz”

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın’dan Atatürk Vurgusu: “Cumhuriyet Değerleriyle İlerleyeceğiz”
Son Güncelleme :

09 Eylül 2024 - 15:02

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Akın, Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir.” sözünü hatırlatarak, Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda şehirdeki projeleri ve çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Akın, belediye çalışmalarında Cumhuriyet değerlerine olan bağlılıklarını vurgularken, halkın refahı için çeşitli sosyal projelere imza atacaklarını sözlerine ekledi. Bu açıklamalar, Atatürk’ün eğitime ve toplumsal gelişime verdiği önemi hatırlatarak, Balıkesir’in geleceği için yapılacakları ön plana çıkarıyor.

Balıkesir Belediyesi’nin yürütmekte olduğu projelerin halkın ihtiyaçları doğrultusunda belirlendiğini belirten Ahmet Akın, “Bizim amacımız, şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek ve Atatürk’ün mirasını yaşatmak.” şeklinde konuştu.

Bu bilgiler, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın düzenlediği basın toplantısında paylaşıldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.