
Balıkesir’de Acı Kayıp
Balıkesir Altıeylül Belediyesi Meclis Üyesi ve Has Romanlar Federasyonu Başkanı Sadettin Altın’ın eşi Nurdane Altın, hayatını kaybetti. Vefat haberi, sevenlerini yasa boğdu.
Vefatın Ardından Mesajlar
Nurdane Altın’ın vefatı üzerine taziye mesajları yayınlandı. Merhumeye rahmet, ailesine ise başsağlığı dilendi. Altın ailesinin yakın çevresi, Nurdane Altın’ın sıcakkanlılığı ve güler yüzüyle tanındığını belirtti.
Cenaze Detayları
Nurdane Altın’ın cenazesinin ne zaman ve nerede defnedileceği henüz açıklanmadı. Defin işlemlerine ilişkin bilgilerin ilerleyen saatlerde kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. Vefat ilanı, sevenleri tarafından sosyal medya platformlarında paylaşılarak başsağlığı dilekleri kabul ediliyor.
- Merhum Nurdane Altın’ın vefatı, Balıkesir yerelinde derin üzüntüye neden oldu.
- Sadettin Altın’ın siyasi arenadaki çalışmalarıyla tanındığı Balıkesir’de, bu acı haber büyük yankı uyandırdı.
Nurdane Altın’a Allah’tan rahmet, sevenlerine ve kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileniyor. Mekanı cennet olsun.