2024-2025 Eğitim ve Öğretim Dönemi için Hazırlıklar Sürüyor « Balıkesir Haber Ajansı

19 Ekim 2024 - 15:21

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Dönemi için Hazırlıklar Sürüyor

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Dönemi için Hazırlıklar Sürüyor
Son Güncelleme :

04 Ekim 2024 - 11:34

Eğitim öğretim döneminin yaklaşmasıyla birlikte, taşımalı eğitim öğrencilerinin yemek ihtiyacını karşılayacak olan Karesi Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrenci ve öğretmenlerin düşüncelerini değerlendirmek üzere harekete geçti. Okul Müdürü Osman Gönülal ve Müdür Yardımcısı Serdar Sönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel ile birlikte çeşitli okulları ziyaret etti.

Öğrencilerin ihtiyaçları ön planda

Ziyaretlerin amacı, okulun yemek hizmetleri hakkında öğrencilerin ve öğretmenlerin görüşlerini almak oldu. Bu süreçte, öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenmelerinin sağlanabilmesi için gerekli önlemlerin alınması planlanıyor. Okul yönetimi, yapılan değerlendirmelerle birlikte yemek hizmetinin kalitesini artırmayı hedefliyor.

Eğitim sürecinde öğrenci memnuniyeti

Okul müdürü Osman Gönülal, yapılan ziyaretler sonucu öğrenci memnuniyetinin eğitim sürecinde çok önemli bir yer tuttuğuna dikkat çekti. Öğrencilerin yeme içme ihtiyaçlarının, akademik başarıları üzerinde de etkili olduğu vurgulandı. Bu bağlamda, okuldaki tüm paydaşların görüşlerine önem verilmesi gerektiği belirtildi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.