Teknofest Ödül Töreni Gerçekleştirildi « Balıkesir Haber Ajansı

19 Ekim 2024 - 11:31

Teknofest Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Teknofest Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Son Güncelleme :

02 Ekim 2024 - 17:13

Burhaniye’de düzenlenen Teknofest Ödül Töreni, Kaymakam İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Tören, milli teknoloji üretimini teşvik eden Teknofest etkinliklerinin önemine dikkat çekti.

Tören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni’nin önemli bilgilendirme konuşmasıyla başladı. Zihni, eğitimde teknoloji entegrasyonu ve öğrenci projelerinin önemi hakkında bilgiler verdi. Sonrasında Kaymakam İlyas Memiş, öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet ederek etkinliğin hedeflerine dair görüş alışverişinde bulundu.

Törenin en heyecan verici kısmı, 2024 Teknofest Tarım Teknolojileri Yarışması ve 2024 Antalya Teknofest Robolig Yarışması’nda başarılı olan öğrenci ve öğretmenlere ödüllerinin verilmesi oldu. Başarı gösterenlerin ödülleri Kaymakam İlyas Memiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni tarafından takdim edildi. Tören, çeşitli başarıların kutlandığı bir atmosferle sona erdi.

Öğretmenler ve öğrencilerimizi bu önemli başarılarından ötürü tebrik ederken, gelecek başarılarının devamını diledi. Eğitim camiası, bu tür etkinliklerin, öğrencilerin motivasyonunu artırdığına ve teknolojik gelişmelere katkıda bulunduğuna inanıyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.