Balıkesir Üniversitesi Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi Başladı « Balıkesir Haber Ajansı

19 Eylül 2024 - 19:06

Balıkesir Üniversitesi Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi Başladı

Balıkesir Üniversitesi Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi Başladı
Son Güncelleme :

13 Eylül 2024 - 0:00

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ve 13-15 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan Uluslararası Balıkesir Uygulamalı Bilimler Kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı.

Açılışta, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban ile Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, kongre hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Kaymakam İlyas Memiş, kong­re­nin ha­yır­lı ol­ma­sı di­lek­le­ri­ni iletip et­kin­li­ğin gerçekleş­me­sin­de katkıda bu­lu­nanlara teşekkür etti. Kongre boyunca çeşitli üniversitelerden akademisyenler, farklı konu başlıkları altında bildiri sunumları gerçekleştirecek.

Kongrede Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Osman Taş, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ünal Bayhan, Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hasan Varol, çeşitli üniversitelerden akademisyenler, öğretim görevlileri ve öğrenciler katılım gösterdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.