Edremit’te TOBB ve Edremit Ticaret Odası İşbirliğiyle Özel Eğitim Uygulama Okulu Açıldı « Balıkesir Haber Ajansı

22 Eylül 2024 - 07:48

Edremit’te TOBB ve Edremit Ticaret Odası İşbirliğiyle Özel Eğitim Uygulama Okulu Açıldı

Edremit’te TOBB ve Edremit Ticaret Odası İşbirliğiyle Özel Eğitim Uygulama Okulu Açıldı
Son Güncelleme :

09 Eylül 2024 - 0:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Edremit Ticaret Odası işbirliği ile hayata geçirilen “154 İlçeye 154 Okul” projesi kapsamında, Edremit Cumhuriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun açılışı gerçekleştirildi.

TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan bu proje çerçevesinde, TOBB Edremit Körfez Özel Eğitim Uygulama Okulu (II. Kademe), 2024 – 2025 Eğitim Öğretim Yılında eğitim faaliyetlerine başladı.

Açılış törenine; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ve Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaymakam Ahmet Odabaş, açılışta yaptığı konuşmada eğitim yatırımlarının önemine vurgu yaparak, “Edremit’te önem verdiğimiz yatırımların başında ‘eğitim yatırımları’ gelmektedir. Her geçen gün artan nüfusumuzla birlikte okul ihtiyacımız da aynı oranda artmaktadır. Bu kapsamda ilçemizde Özel Eğitim Uygulama Okulu yapımını üstlenerek ilçemize önemli bir katkı sağlayan Ticaret Odamıza ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne eğitime sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.