Kaymakamlıkta Üniversite Güvenliği ve Barınma Sorunlarına Dair Toplantı « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 06:47

Kaymakamlıkta Üniversite Güvenliği ve Barınma Sorunlarına Dair Toplantı

Kaymakamlıkta Üniversite Güvenliği ve Barınma Sorunlarına Dair Toplantı
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2024 - 0:00

2024-2025 eğitim ve öğretim dönemi öncesinde, üniversitelerde güvenlik ve barınma sorunlarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen toplantı, Kaymakam İlyas MEMİŞ’in başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İLBAN, Belediye Başkan Yardımcısı Aysel TUNA, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ünal BAHADIR, İlçe Emniyet Müdürü Faik KARABAŞ, Burhaniye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Muammer BEZİRGAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora ZİHNİ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Arslan ALPARSLAN, İlçe Yazı İşleri Müdürü Tuncay KURU ile yüksek öğretim yurt müdürleri katıldı.

Toplantıda, ilçedeki yüksek okullarda okuyan öğrencilerin yurt sorunları, yükseköğretim kurumlarında alınması planlanan güvenlik ve trafik tedbirleri, huzurlu bir eğitim ortamı sağlamak için yapılacak çalışmalar ele alındı. Kaymakam MEMİŞ, herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirterek, güvenli ve huzurlu bir eğitim öğretim dönemi için tüm kurumların koordineli olarak çalışmasının önemine vurgu yaptı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.