Vali Ustaoğlu ile MÜSİAD Başkanı Demirbaş, Balıkesir Sanayisi İçin Bir Araya Geldi « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 04:10

Vali Ustaoğlu ile MÜSİAD Başkanı Demirbaş, Balıkesir Sanayisi İçin Bir Araya Geldi

Vali Ustaoğlu ile MÜSİAD Başkanı Demirbaş, Balıkesir Sanayisi İçin Bir Araya Geldi
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2024 - 23:41

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, geçtiğimiz günlerde Balıkesir Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Tuğrul Demirbaş’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Vali Ustaoğlu ve Başkan Demirbaş, sanayi ve iş dünyasını ilgilendiren konular üzerine kapsamlı bir görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede, Balıkesir’in ekonomik durumu, sanayinin gelişimi ve iş adamlarının karşılaştığı sorunlar masaya yatırıldı.

Vali Ustaoğlu, ziyaretle ilgili olarak, “Balıkesir’deki sanayi potansiyelini artırmak ve iş dünyasına destek vermek amacıyla görüşmelerimize devam ediyoruz. MÜSİAD Başkanı Tuğrul Demirbaş ile yaptığımız bu toplantının da çok verimli geçtiğini söyleyebilirim” dedi.

Başkan Tuğrul Demirbaş ise, Vali Ustaoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Valimizin ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. İş dünyasının sorunlarını ve beklentilerini kendisine iletme fırsatı bulduk. Bu tür toplantıların iş dünyası ve sanayi için olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyoruz” dedi.

Toplantının ardından Vali Ustaoğlu ve Başkan Demirbaş, Balıkesir’deki sanayi ve ekonomiyle ilgili işbirliklerini güçlendirme kararı aldılar.

Bu haber Balıkesir Valiliği kaynaklarından derlenmiştir.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.