Deprem Felaketinin 25. Yılında Birlik ve Dayanışma Vurgusu « Balıkesir Haber Ajansı

19 Eylül 2024 - 19:46

Deprem Felaketinin 25. Yılında Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Deprem Felaketinin 25. Yılında Birlik ve Dayanışma Vurgusu
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2024 - 10:47

17 Ağustos 1999 deprem felaketinin üzerinden 25 yıl geçti. Bu acı olayda kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anarken, geride kalanlara sabır ve metanet diliyoruz. Bu zorlu dönemde birlik ve dayanışmanın önemi bir kez daha vurgulandı.

Eğitim camiası olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimlerini en iyi şekilde sürdürebilmeleri için sürekli çaba sarf ediyoruz. Depremden alınan derslerden biri, afet bilincinin ve hazırlığının önemidir ve bu doğrultuda okullarımızda öğrencilerimize afet eğitimi vererek onları bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Eğitim programlarımızda afet yönetimi ve güvenliği konularına yer vererek, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bu konudaki farkındalığını artırmayı hedefliyoruz.

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak, eğitimde kaliteyi artırmak ve afet bilincini yaygınlaştırmak için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hep birlikte güvenli ve bilinçli bir toplum oluşturma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz. Depremde hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmetle anıyor, geride kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum.

Saygılarımla,

Murat DEMİR

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü

Kaynak: Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.