Vali İsmail Ustaoğlu’nun Havran’daki Ziyaret ve İncelemeleri « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 07:30

Vali İsmail Ustaoğlu’nun Havran’daki Ziyaret ve İncelemeleri

Vali İsmail Ustaoğlu’nun Havran’daki Ziyaret ve İncelemeleri
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2024 - 0:00

Vali İsmail Ustaoğlu, ilçe programları kapsamında Balıkesir’in Havran ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İsmail Ustaoğlu, gün boyunca süren programına incir hasadıyla başlayarak üreticilere bereketli bir sezon diledi.

Ardından, Havran ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla Havran Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Tümg. Nurettin Alkan, Havran Kaymakamı Enver Özderin, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve kamu kurumlarının müdürleri de katıldı.

Toplantıda ilçede yürütülen ve planlanan çalışmalara dair bilgi alan Vali Ustaoğlu, uyuşturucuyla mücadele konusunda muhtarların destek vermesinin önemine değindi. Ayrıca telefon dolandırıcılığı konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunulmasını istedi. Hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi nedeniyle yaşanan yangınlara başarılı bir koordinasyonla müdahale edildiğini vurguladı.

Vali Ustaoğlu, toplantının ardından Çakmak Mahallesi’nin yeni konutlarının inşaat alanında incelemelerde bulundu. Taşarası Mahallesi’nde çocuklarla sohbet eden Ustaoğlu, ardından Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar’ın uyguladığı Ekolojik Tarım Projesi alanını ziyaret etti.

Ustaoğlu daha sonra Havran Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık hizmetleri hakkında kısa bilgi aldı.

Ziyaretlerine devam eden Ustaoğlu, Havran İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Seyit Onbaşı Yaşam ve Spor Kompleksi’nde spor yapan öğrencilerle de bir araya geldi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.