DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik “GÜRZ-4” Operasyonlarında 61 Şüpheli Yakalandı « Balıkesir Haber Ajansı

21 Eylül 2024 - 06:08

DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik “GÜRZ-4” Operasyonlarında 61 Şüpheli Yakalandı

DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik “GÜRZ-4” Operasyonlarında 61 Şüpheli Yakalandı
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2024 - 13:50

DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen “GÜRZ-4” operasyonları kapsamında, 61 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, operasyonlar ülke genelinde yoğun bir şekilde devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından koordine edilen operasyonlarda, Elazığ, İstanbul, Kırşehir, Kırıkkale, Kayseri, Manisa, Gaziantep, Adana, Ankara, Bingöl, Bursa, Çankırı, Eskişehir, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kilis, Kocaeli, Konya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun ve Yalova illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlar hakkında şunları açıkladı: “Teröristlere göz açtırmayacağız. Mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilene kadar kesintisiz devam edecek. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimize teşekkür ediyorum. Milletimizin duaları bizimle.”

Son günlerde artan terör tehdidine karşı etkin bir şekilde mücadele eden güvenlik güçleri, halkın desteğiyle terör örgütlerine karşı büyük bir başarı elde etti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.