Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Gönen İlçesini Ziyaret Etti « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 06:51

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Gönen İlçesini Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Gönen İlçesini Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2024 - 0:00

Balıkesir Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu, ilçemize gerçekleştirdiği dizi program kapsamında Gönen’i ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu’ya İlçe Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın ve İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit eşlik etti. Ziyaretin ilk durağı, Gönen Deri OSB’deki Denizler Deri Fabrikası oldu. Burada işletme sahipleri Ayhan ve Adem Deniz’den yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ardından Vali Ustaoğlu, TEKSÜT İşletme Sahibi Cevdet Arınık tarafından babası rahmetli Recep Arınık adına yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binası inşaatında incelemelerde bulundu. Yıl sonuna kadar tamamlanması beklenen bina hakkında detaylı bilgi alındı ve Cevdet Arınık’a teşekkür edildi.

Daha sonra Vali Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Kaymakam Dr. Arslan Yurt ve eşi Neslihan Yurt ile birlikte Karşıyaka Mahalle Muhtarlığı azası, tanınan simalardan Yüksel Aksu’yu evinde ziyaret etti. Vali Ustaoğlu, Yüksel Bey’in sosyal çalışmaları için kendisine ve annesi Nuriye Hanım’a gösterdikleri fedakârlık için teşekkür etti.

Gönen ziyareti kapsamında son olarak Kaymakam Dr. Arslan Yurt ve eşi Neslihan Yurt, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit ile birlikte Tahirova Anadolu Etap Firması’nı ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, ilçemizden ayrıldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.