Altınoluk Mahallesi Yaz Polikliniği Hizmete Başladı « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 02:58

Altınoluk Mahallesi Yaz Polikliniği Hizmete Başladı

Altınoluk Mahallesi Yaz Polikliniği Hizmete Başladı
Son Güncelleme :

25 Haziran 2024 - 0:00

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte Altınoluk Mahallesi’nde artan nüfus yoğunluğu göz önüne alınarak, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla her yıl açılan Altınoluk Mahallesi Yaz Polikliniği, bu yıl da kapılarını açtı.

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Altınoluk Mahallesi Yaz Polikliniğini ziyaret etti ve burada 7/24 esaslı sunulan poliklinik hizmetleri hakkında Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi M.Ali Koçpınar ve Hastane Müdürü İrfan Çalım’dan bilgi aldı.

Kaymakam Odabaş, her yıl yaz döneminde Altınoluk Mahallesi’nde artan nüfusun sağlık ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bu poliklinik hizmetlerine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. “Altınoluk Mahallesi Yaz Polikliniğimiz vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılayan bir merkez olarak hizmet sunmaya başlamıştır. Dahiliye, laboratuvar ve 24 saat esaslı poliklinik hizmetlerinin sunulduğu merkezimizde, 2023 yılında 18.221 vatandaşımız sağlık hizmetinden faydalanmıştır” dedi.

Poliklinik hizmetinden yararlanan vatandaşlar ise sunulan sağlık hizmetleri için Kaymakam Odabaş’a ve diğer yetkililere memnuniyetlerini dile getirip teşekkürlerini sundular.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.