Altıeylül Alaturka Topluluğu’nun Konseri Büyüledi « Balıkesir Haber Ajansı

19 Eylül 2024 - 19:28

Altıeylül Alaturka Topluluğu’nun Konseri Büyüledi

Altıeylül Alaturka Topluluğu’nun Konseri Büyüledi
Son Güncelleme :

23 Haziran 2024 - 23:22

Altıeylül Alaturka Türk Müziği Topluluğu, Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Beraber ve Solo Türküler/Şarkılar” adlı bir konser gerçekleştirdi. Etkinlik, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Konsere, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Belediye Başkan Yardımcıları Tayfun Canlı, İsmail Baha Torun ve Serdar Karakaş ile Türk Sanat Müziğine ilgi duyan birçok izleyici katıldı. Performansıyla izleyicileri büyüleyen topluluk, sahne aldığı sürece alkış topladı.

Belediye Başkanı Hakan Şehirli, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böyle güzel bir gece yaşattığınız için teşekkür ederim. Geçtiğimiz ay Hasan Can Kültür Merkezi’nde verdiğiniz konserin ardından, bugün de Avlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde izleyicilerden büyük beğeni topladınız. Bu tür etkinliklerin aralıksız devam edeceğini belirtmek isterim,” dedi.

Gecenin sonunda, dinleyiciler sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Şehirli, benzer etkinliklerin gelecekte de devam edeceğinin altını çizdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.