İlçemizde Kurban Bayramı Dolayısıyla Şehit Turan Bayraktar Parkı’nda Bayramlaşma Programı « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 01:05

İlçemizde Kurban Bayramı Dolayısıyla Şehit Turan Bayraktar Parkı’nda Bayramlaşma Programı

İlçemizde Kurban Bayramı Dolayısıyla Şehit Turan Bayraktar Parkı’nda Bayramlaşma Programı
Son Güncelleme :

17 Haziran 2024 - 0:00

İlçemizde Kurban Bayramı dolayısıyla Şehit Turan Bayraktar Parkı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına Kaymakam İlyas MEMİŞ, Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Yusuf KAYA, Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER, İlçe Emniyet Müdürü Faik KARABAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş AK, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü ve meslek oda temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam İlyas MEMİŞ, bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında; bayramların birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma günleri olduğunu ifade ederek tüm halkımızın bayramını tebrik etti.

Bayramlaşma programından sonra Kaymakam İlyas MEMİŞ ve protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığını ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek görevi başındaki personel ile bayramlaştı. Protokol üyeleri daha sonra Özel Kenan Sucuoğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile bayramlaştılar. Kaymakam İlyas MEMİŞ ve protokol üyeleri son ziyaretlerini Burhaniye Devlet Hastanesine yaparak hastalar ve görevi başındaki sağlık çalışanları ile bayramlaştı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.