Bayram Mesajı « Balıkesir Haber Ajansı

19 Eylül 2024 - 19:20

Bayram Mesajı

Bayram Mesajı
Son Güncelleme :

15 Haziran 2024 - 0:00

12 views

Bayramlar zengin ve köklü geleneklerimizin her yönüyle yaşatıldığı, manevi duyguların zirve yaptığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının daha da kuvvetlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barışa, huzura ve muhabbete bıraktığı müstesna günlerdir.

Bir Kurban Bayramı’na daha hep birlikte ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.

İnsanlığın barışa, huzura, sevgiye ve yardımlaşmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu bu günlerde; millet olarak sahip olduğumuz en büyük hasletlerden olan sevgi, merhamet, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyede tutmalı, kırgınlık ve dargınlıkları bir kenara bırakarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmeliyiz.

Bu vesile ile bu mübarek günlerin; ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların, sıkıntıların, çatışmaların da sona ermesine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimiz ve kıymetli Burhaniyeli hemşehrilerimizin, bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu bayramlara hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.