Bandırma’da Ramazan Ayı Coşkusu: Etkinlikler Başlıyor « Balıkesir Haber Ajansı

25 Şubat 2025 - 01:40

Bandırma’da Ramazan Ayı Coşkusu: Etkinlikler Başlıyor

Bandırma’da Ramazan Ayı Coşkusu: Etkinlikler Başlıyor
Son Güncelleme :

24 Şubat 2025 - 18:48

Ramazan Ayı Boyunca Renkli Etkinlikler

Bandırma, Ramazan ayının manevi atmosferini zengin etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor. Her hafta Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri, Cumhuriyet Meydanı’ndaki İftar ve Etkinlik Çadırı’nda, çeşitli kültürel aktivitelere ev sahipliği yapacak. İftar sonrası düzenlenecek etkinliklerde, konserlerden tiyatro oyunlarına kadar birçok program bulunacak.

Kültürel ve Sanatsal Aktivitelerle Herkese Hitap Ediyor

Etkinlik takvimi, her yaş grubuna ve ilgi alanına uygun içeriklerle dolu. İftar sonrası gerçekleşecek etkinliklerde:

  • Konser
  • Tiyatro ve Sinema Gösterimleri
  • Söyleşi ve İmza Günleri
  • Çocuk Etkinlikleri
  • Kadir Gecesi Özel Programı

Kadir Gecesi’nde Özel Program

Ramazan ayının manevi zirvesi olarak kabul edilen Kadir Gecesi, 26 Mart Çarşamba akşamı, özel bir programla kutlanacak. Bu anlamlı gecede, katılımcılara çeşitli dini ve kültürel etkinliklerle dolu bir akşam sunulacak.

Halkın Katılımına Açık ve Ücretsiz

Tüm etkinlikler halka açıktır ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Bandırma Belediyesi, bu etkinliklerle Ramazan’ın birleştirici gücünü hissettirmeyi amaçlıyor.

#Bandırma #RamazanEtkinlikleri #KadirGecesi #KültürelEtkinlikler #İftarProgramı

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.