30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlanıyor « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 04:06

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlanıyor
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2024 - 0:00

Bugün, milletimizin ve kahraman ordumuzun bağımsızlık ve özgürlüğü uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 102. yılını kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

30 Ağustos Zaferi, 1071’de Malazgirt’le başlayan kutlu yürüyüşümüzün devamı olup, Türk Milleti’nin karşısına çıkan tüm engelleri milli birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, büyük bir inançla aşmasının somut bir ifadesi ve tarihten silinmek istenen Türk Milletinin yeniden şahlanışının adıdır.

Asırlardır hür yaşayan ve şanlı tarihimiz zaferlerle dolu olan milletimiz, bağımsızlığına göz dikenlere karşı, yokluklara rağmen azim ve kararlılıkla toprağını nasıl savunacağının canlı bir örneği olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı ile bir kez daha vatan topraklarının asla işgal edilemeyeceğini, ezanların asla susturulamayacağını ve bayrağın göklerden asla indirilemeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiş oldu.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta bize bu zaferi armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.