30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı « Balıkesir Haber Ajansı

20 Eylül 2024 - 00:57

30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2024 - 0:00

30 Ağustos Zafer Bayramı, 102. yılında ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinlikleri, saat 09:30’da Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebrikat töreniyle başladı. Kaymakam İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Topçu Albay Tarkan Öztürk ve Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler tebrikleri kabul etti.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlama programı saat 10:00’da çelenk sunma töreni ile devam etti. Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kutlama programı başladı.

Kaymakam İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Topçu Albay Tarkan Öztürk ve Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, törene katılanların ve vatandaşların bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, 19. Komando Tugayı Topçu Tabur Komutanı Topçu Binbaşı Yusuf Kaya tarafından yapıldı. Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu. Halk Eğitim Merkezi ve Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi halk oyunları ekipleri ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tekvando Ekibi, gösterileriyle büyük ilgi topladı. Kutlama programı, tören geçişi ile sona erdi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene Kaymakam İlyas Memiş, Garnizon Komutanı Topçu Albay Tarkan Öztürk, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ilçe protokol üyeleri, gazilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.