2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İçin Asayiş ve Trafik Tedbirleri Gözden Geçirildi « Balıkesir Haber Ajansı

16 Eylül 2024 - 22:15

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İçin Asayiş ve Trafik Tedbirleri Gözden Geçirildi

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İçin Asayiş ve Trafik Tedbirleri Gözden Geçirildi
Son Güncelleme :

06 Eylül 2024 - 0:00

2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca asayişin temini ve trafik güvenliğine yönelik alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi ve yeni tedbirlerin planlanması amacıyla İlçe Kaymakamımız Sayın Enver Özderin başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan buluşmaya İlçe Jandarma Komutanı Sayın Mehmet Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sayın Mustafa Çataltepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Aydemir, Havran Belediyesi Zabıta Amiri Sayın Mehmet Güngör, Taşıma Merkezi Okul Müdürleri, Okul-Aile Birliği Başkanları ve okul servis taşıma şirket sorumluları katıldı.

Toplantıda, okul çağındaki çocukların huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak ve servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetini en üst düzeyde tutarak trafik kazalarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması konusu ele alındı.

Ayrıca, çocukların eğitim ve öğretimini güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla; uyuşturucu maddeler, terör nitelikli oluşumlar, narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulmaları ve korunmaları için okul çevresinde bulunan mekânlarda denetim faaliyetlerinin yoğunlaştırılması gerektiği belirtildi.

Toplantıda alınan kararlarda, algılanan yakalanma riski duygusunun artırılması için denetim faaliyetlerinin artırılmasına yönelik tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.