15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 8. Yıl Dönümünde Anma Programı Düzenlendi « Balıkesir Haber Ajansı

18 Ekim 2024 - 07:09

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 8. Yıl Dönümünde Anma Programı Düzenlendi

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 8. Yıl Dönümünde Anma Programı Düzenlendi
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2024 - 0:00

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8’inci yıl dönümünde ilçemizde anma programı kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

İlk olarak Kaymakam Dr. Arslan YURT, İlçe Emniyet Müdürü Aydın ZEYBEK, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Erhan Ahmet GÜNDOĞAN ve Gönen Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet ÖZEN ile birlikte 15 Temmuz gazisi Cevahir Kerem Türk ve yakın zamanda ameliyat geçiren Kıbrıs gazisi Mümin Altıntaş’ı ziyaret etti.

Daha sonra Kaymakam Dr. Arslan YURT, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şehit ailelerinin katılımıyla şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ziyarette şehitlerimiz için dualar edildi ve Kaymakam YURT, şehitlik özel defterini imzaladı. Şehit mezarlarına karanfiller bırakılmasının ardından şehitlik ziyareti sona erdi.

Şehitlik ziyaretinden sonra Çarşı Camiinde Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası yapıldı.

Cumhuriyet Meydanında Kaymakam Dr. Arslan YURT ve protokol üyeleri tarafından 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açılışının ardından program Demokrasi Nöbeti ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan nöbette, 15 Temmuz belgeseli video gösterimi, Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi korosu ve musiki dinletisi ile şiirler okundu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle yaptığı konuşması canlı olarak dev ekrandan yansıtıldı. Tasavvuf Musikisi Dinletisinin ardından saat 00.13’te sala okunması ile Demokrasi Nöbeti sona erdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.